Βασίλισσα της κατηγορίας Performance Marketing των e-volution awards η ForestView


Με δύο επιπλέον βραβεία στην φετινή απονομή για Ψυχογιό και Coffee Island

Η ForestView είναι διαχρονικά η πιο βραβευμένη εταιρεία των e-volution Awards στην κατηγορία Performance Marketing. Οι δύο φετινές της βραβεύσεις αφορούν στα brands των Εκδόσεων Ψυχογιός και Coffee Island και επιβεβαιώνουν την ευλαβική προσήλωση της εταιρείας στην δημιουργία μετρήσιμων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η ForestView φέτος απέσπασε Silver e-volution Award για τις Εκδόσεις Ψυχογιός με ενέργειες Optimization Across the Funnel and ROI Maximization. Μέχρι και τις 30/9 το μέσο ROI σημείωσε  βελτίωση κατά 70% σε σχέση με το 2016 ενώ ο τζίρος που προέρχεται από την καμπάνια performance marketing έχει σχεδόν διπλασιαστεί, με ανάπτυξη 88,2%.

Το Bronze e-volution Award που κέρδισε η ForestView για το Accelerated eCommerce Growth Hacking” για το Coffee Island είναι επιβράβευση της σημαντικής αύξησης της μέσης αξίας online παραγγελίας κατά 30%+ σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα και της σταδιακής μείωσης του μέσου κόστος ανά πώληση κατά 54% σε σχέση με το στόχο της εταιρείας.